Mina designer

Vi kör på ett wannabe Elin (nevnarien) inlägg då! Tyckte det var en lite rolig idé.. ;)


1. Juni - Juli 2010
Min första design på denna bloggen. Var så uppslukad av bilderna på alla dessa fina rosa blommor på alla fotobloggar då, och var sugen på att få till några egna sånna foton. Dock var detta fotot (fotot i headern) en av de få som blev bra, haha.. Vad ska man säga? Kunde inte jättemycket om design då. Satt inne på alla möjliga bloggar som handlade om design och kopierade koder hit & koder dit som dem hade lagt ut i tips!

Under denna tiden hade jag och en kompis fått för oss att baka chokladbiskvier en kväll, det tog hela natten typ, nästa dag hamnade min blogg på blogg.se's framsida! :)

2. Juli - Augusti 2010
En vääääääldigt somrig design enligt mig, ljus&fräsch med massa färgglada bilder! Me like! Gillade fortfarande design väldigt mycket då och exprimenterade på testbloggar minst sagt varje dag, så den fick tyvärr inte stanna i mer än drygt en månad :/. Men minns också att jag var lite trött på upplägget i menyn, haha (A)

3. Augusti - September 2010
Behöll headern (fast nya bilder) och ändrade lite i kodningen. Uppdelad meny för första gången! Tröttnade ganska fort på allt grått..

4. September 2010
Den designen som stannade minst tid här på bloggen, 15 dagar i September. Kände att den absolut inte var jag (personligt) det tyckte inte mina kompisar heller.. ;)


5&6. September - December 2010
Tror att detta var min favorit design faktiskt & det är även den som har stannat längst här på bloggen! Gillar att det var så stilrent och inte massa pluttiga detaljer eller liknande saker.. Möjligtvis liiiiite tråkig eftersom den var helt grå, but I like it!
"Sjätte" designen/uppdateringen ändrade jag bara till en mörkare bakgrund.

7. December 2010
Lite annan kodning + att jag la till en header som jag inte har haft på typ hela hösten. Kändes som det saknades något, så uppdaterade den ett par veckor senare.

8. December 2010/Januari 2011 - ?
Min nuvarande design. Egentligen bara en uppdatering av den förra med dropdownmeny & annan smalrandig (vågrät) bakgrund! :)

Kanske inte jäääättemånga designer, men ändå ganska många för de månaderna på denna bloggen! ;) Kan ju göra en liten "fortsättning" med ett liknande inlägg lite senare (när jag har haft lite mer designer dvs ;))

Kommentarer
Postat av: felix

Jag undra om du kunde visa i nån film eller på nått annat sätt hur du gjorde din bakgrund på din förra design, eller förrförra.

När det var lite genomskinligt o.s.v?

2011-01-03 @ 20:24:19
URL: http://kidforever.blogg.se/
Postat av: felix

svar: javisst :)

2011-01-03 @ 20:32:06
URL: http://kidforever.blogg.se/
Postat av: Laramore ^^

Sjukt snygg design du har nu, och sjukt snygga designer du har haft! :D

2011-01-03 @ 21:03:55
URL: http://laramore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0