Filmtips: Gone

Måste bara tipsa er om en otroligt bra och spännande film. Gone. En av mina favoritskådisar är bland annat Amanda Seyfried så detta är en film som hon medverkar i, egentligen var det en ren slump att jag och Frida såg denna för någon vecka sedan. Den är så sjukt spännande hela tiden, låg typ och vred mig hela tiden haha.. dock hade jag nog föreslått att inte se trailern först för då blir den ju ännu mer spännande! Men ni gör som ni vill, här har ni trailern för er som vill se ↓
 
 

Kommentarer
Postat av: Väggblomman.

Hallojsan Karolina!
Har slagit mig själv med häpnad när jag av någon riktigt knasig anledning kom på en idé för en bloggnovell och också förverkligade den med att faktiskt börja skriva. Något jag aldrig trodde jag skulle göra. Verkligen!
Jag sparkar mig på smalbenet för att jag vill tro att jag kan skriva en fanfiction. Bli inte förskräckt! Jag sa just fanfiction.
Nu är det upp till dig att avgöra om jag genast borde lägga av med skiten eller också uppmuntra mig att fortsätta skriva.

Ta dig en titt! Gillar du den inte så kan du glömma den.

Kan påpeka att jag håller hårt i kopplet gällande grammatikfel och skrivfel, om det är detta som hindrar dig från att våga kika in.

Ha en underbar decemberdag och tappa inte bort dig i snöyran!

// Väggblomman, amatörförfattaren av BelieveThis.blogg.se

2012-12-17 @ 14:00:14
URL: http://believethis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0