MrGizmo

Har fått äran att ha en tävling i samarbete med MrGizmo.se! Riktigt kul va?! Var ju ett tag sedan jag hade en tävling.. Nu har du iallafall chansen att vinna ett valfritt iPhoneskal för max 145kr. Tävlingen avslutas om en vecka, fredag 22 juni. Lycka till!

Välj mellan skalen här!

Det enda du behöver göra är att (obligatoriska steg, om de inte följs tas du automatiskt ut ur tävlingen):
- Gilla MrGizmo på facebook, det gör du HÄR.
- Gilla min blogg på facebook, det gör du HÄR.
- Skicka en kommentar och motivera VARFÖR just du ska vinna och vilket skal du vill vinna till detta inlägget. Kommentaren ska även innehålla din mailadress (så vi kan nå dig ifall du vinner).

Extra lott (frivilligt): Skriv även ett inlägg på din blogg där du länkar till min blogg och MrGizmo, länka isåfall till inlägget i kommentaren.

Kommentarer
Postat av: Jessica Fotar

Vad roligt med en tävling :)
Jag är gärna med.
Varför jag borde vinna är för att mitt skal gick nyss sönder så nu har jag inget skal så jag behöver verkligen ett och det skulle vara roligt med ett nytt fint :)

Om jag vann skulle jag vilja ha detta skal:
http://www.mrgizmo.se/products/smooth-rubber-case-till-iphone-4-svart.html

2012-06-15 @ 18:36:52
URL: http://www.jessicafotar.blogg.se
Postat av: Sara Klasson

Hej fina Karolina!
Jag är jätte gärna med och tävlar. Har aldrig vunnit en tävling och hade tyckt att ett nytt somrigt skal skulle passa perfekt nu till sommaren. Jag har läkat till både din blogg och MrGizmo. Här kommer en länk till skalet jag vill vinna, http://www.mrgizmo.se/products/snake-skin-pink-till-iphone-4.html
Kram :)

2012-06-15 @ 18:50:00
URL: http://www.klassonsara.blogg.se
Postat av: William

Jag vill vinna ett skal för att jag ska få en iPhone!

Svar: haha goding;)
Karolina

2012-06-15 @ 19:06:12
Postat av: emma finnilä

Tjaa, jag tycker jag borde få vinna för att..
Jag tappar min telefon 24/7, har även spricka i den för har aldrig haft tid att köpa något skal till den.. Skulle vara rätt skönt att ha chansen att vinna ett skal istället nu. Plus, det skalet jag länkar skulle passa så bra med min nya skinnjacka! Såg att en annan länka den så tänkte att jag oxå kunde det haha.. http://www.mrgizmo.se/products/snake-skin-pink-till-iphone-4
Kram

2012-06-16 @ 12:53:37
URL: http://emmacassandraa.blogg.se
Postat av: elin!

hejsan Karolina, jag är med och tävlar!
om jag blir den lycklige vinnaren vill jag vinna detta skal: http://www.mrgizmo.se/products/sportband-iphone-2g-3g-3gs.html

motivering:
jag gillar att träna & springa mycket, och använder mej av appar där man ser hur långt man sprungit & gjort sej av med, men har inga fickor på kläderna och blir otroligt jobbigt att springa med mobilen i handen, så skulle vart perfekt med detta sport skalet som man bara sätter fast på armen, ett väldigt bra och smidigt skal.

har även gjort ett inlägg på bloggen & gillat allt man ska!:)

2012-06-17 @ 16:01:41
URL: http://byelinjulia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0