Gymnasieinformation

Alla nior har haft en hel dag med gymnasie information från alla olika skolor som finns här i Borås. Det är även en slags "mässa" ikväll där föräldrarna kan följa med också.. men känner mig nog rätt så säker trots allt. Så nu gäller det bara att hålla uppe betygen!
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Det kommer nog att gå bra! :)

2012-09-25 @ 17:14:35
URL: http://annamab.blogspot.com
Postat av: jennifer

vacker bild! höstigt :)

2012-09-25 @ 17:32:02
URL: http://jenniifersjo.blogg.se
Postat av: M ä r t h a . V

Fin bild! :)

2012-09-25 @ 19:05:28
URL: http://www.mvphotos.blogg.se/
Postat av: Amanda Ekström

Hej! Råkade precis trilla in på din blogg och såg att du också var ifrån borås. Jag går på bäckäng och tänkte bara höra vad det är du har funderat på som du skriver i de här inlägget? Superduperfin blogg hörru! Kram :)

Svar: Det är allt mellan ekonomi, teknik, entreprenör till design, medieteknik och sånt där. Blir förmodligen en bred linje som första hands val i alla fall, då jag tycker det känns skönt att ha mycket möjligheter senare i livet! Men är inne på ekonomi på Sven Erikson rätt mycket just nu.. men vi får se hur det blir när det närmar sig att skicka in! :) Vad går du på bäckäng? Kram
Karolina

2012-09-25 @ 19:24:21
URL: http://aekstrom.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad vill du gå? :)

2012-09-25 @ 21:17:08
Postat av: Lovisa Lindström

Spännande oavsett om man har bestämt sig eller inte med gymnasiemässor! :) Bra å få än mer kött på benen! :) Vad är det för linje/program du siktar på å gå? :)

Svar: Är inne på ekonomi, men ska fundera ett tag till! :)
Karolina

2012-09-26 @ 10:33:36
URL: http://alovisa.blogg.se/
Postat av: BYSOFIA

Hoppas du får en fin dag fina du! Glöm inte att kika in tävlingen om det intresseras. KRAM

http://bysofia.se/2012/september/tavling-style-by-stories.html#comment

2012-09-26 @ 12:48:32
URL: http://bysofia.se
Postat av: Emma Gester

neeeej, inte teknis, då måste vi vara fiender ju :( haha nej skoja bara, men är du taggad för gymnasiet eller? :D

2012-09-26 @ 15:05:19
URL: http://emmagester.blogg.se
Postat av: Annellisaa

jätte fin bild

2012-09-26 @ 18:04:35
URL: http://annellisaa.blogg.se
Postat av: Lanja - www.lanjas.com

Jag visar hur man gör sina egna converse platforms av gamla flipplop! Gå in på min blogg och inspereras!

http://lanjas.com/2012/august/sa-gor-du-dina-egna-platforms-converse.html

Postat av: Lovisa Lindström

Re: Spännande! :) :) JA, du har ju tid å fundera på det! :) Men ekonomi, det är nog roligt och intressant om något! Och det är garanterat ett bra val, du får många möjligheter inför högskolan/universitetet sen! :) :) Vet du vad du vill bli? Eller rättare sagt - vad känner du för å bli just NU? (många brukar ju ändra sig en del innan de blivit "vuxna") Jag vet än idag inte exakt vad jag vill bli, men jag vet inom vad för område jag vill jobba. Jag vill jobba med personalfrågor på något sätt och utb. mig nu till personalvetare. Men jag drömmer även om å föreläsa, utbilda (och då föreläsa för och utb. personal, så det blir ju personalfrågor i viss mån) och sen drömmer jag även om å bli författare.. ja, vi får se! Jag är långt ifrån vuxen på den fronten!

Svar: nej jag har ingen aning, skulle ju kunna gå typ designprogram och sånt eftersom jag älskar att skapa. men på ekonomiprogrammet får man lära sig om företagsekonomi och sånt där och även ett UF företag under något av åren vilket jag är väldigt intresserad av. har varit inne på massa saker jag vill bli, men vet inte säkert längre, bland annat arkitekt, designer, inköpare ja lite sånt! så vi får se vart jag landar, känns nog skönt att ta en sån bred linje ifall man inte är riktigt säker!:)
Karolina

2012-09-26 @ 22:11:38
URL: http://alovisa.blogg.se/
Postat av: Lovisa Lindström

Re: Breda linjer är bra, men oavsett om du väljer en smal eller bred linje så kan du bli vad du än vill sen i slutändan! Se till att du väljer nåt du vill gå, nåt du brinner för å att samtidigt ha kul på gymnasiet! Visst, det är mer allvar och ansvar där än högstadiet, men något äkta allvar kommer inte förrän på uni/högskole-nivå. Men visst att gymnasiet är viktigt - menar inte at man ska slappa och inte göra sina läxor osv, men se till att njuta av gymnasietiden för där kan man både umgås med vänner, festa och samtidigt klara skolan! Nu på uni. är det mer ansvar och mycket egenstudier och större prov/tentor.

Svar: Åh ja precis! Tycker precis som du. Hoppas det blir bra även fast plugga inte riktigt är min starka sida.. sitter hellre vid bloggen liksom, men får ligga i nu sista året här :)
Karolina

2012-10-03 @ 18:59:38
URL: http://alovisa.blogg.se/
Postat av: Felix

Vad hade du tänkt att gå då? :)

2012-10-08 @ 20:56:43
URL: http://hff.webblogg.se
Postat av: Felix

Vad hade du tänkt att gå då? :)

2012-10-08 @ 20:56:54
URL: http://hff.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0