Tack för mig

Hej allihopa! Detta blir mitt sista inlägg här på Karolinas blogg eftersom jag strax ska åka och jobba, har varit jätte kul att få blogga på två ställen och jag hoppas ni stod ut med mig. Till sist ska jag bara svara på två frågor om skolan som två läsare har frågat:
 
*Jag har en fråga, vilken linje valde du? Är du nöjd? Hur mycket spenderar du pluggandes utanför skolan?:)
-Hej, jag valde ekonomi på Sven Eriksongymnasiet och är jätte nöjd dock mycket mer plugg än vad jag förväntade mig. Det är inte en "chill" linje som många säger. Pluggandet utanför skolan varierar väldigt mycket, vissa perioder har jag ingenting att göra, medan andra dagar kan jag sitta ca 2 timmar varje dag efter skolan och plugga, plugga och plugga. Speciellt om man t.ex har två prov och 3 läxor en vecka, då är det hysteriskt. Men annars är skolan jätte bra och finns ingen linje jag hellre hade valt:)
 
Hej Fanny! Hur är det egentligen på teknis? Skulle du själv valt det gymnasiet om du visste hur det var där som du vet nu, eller skulle du tillexempel valt bäckäng? Är det många typ "statusmännsikor" eller kan man vara sig själv? Kramar!:)
-Hej du, det är jätte bra och kul på teknis. Finns absolut saker som hade kunnat förbättras men jag är nöjd med det gymnasiet jag valt. Jag skulle faktiskt valt teknis om jag fick välja nu igen, dock har jag ju aldrig gått på t.ex bäckäng eller almås så vet inte hur det är där men jag trivs som sagt på teknis väldigt mycket. Om jag ska vara ärlig så till en början tänkte jag att jag måste sminka mig varje dag, välja kläder en halvtimme osv, efter tre veckor går du osminkad och i kläder som är valda på tre min. Precis som när man börja sjuan, man ville vara fin till en början men sen sket man i det. Ingen bryr sig speciellt mycket liksom, sen är inte jag tjejen som går runt med mjukisbyxor i skolan, men man kan verkligen vara sig själv utan att någon påpekar något!:)
 
Puss & Kram från mig, tack Karolina och vill ni fortsätta följa mig så finns jag på:
Bloggen- www.fannyskoog.blogg.se
Instagram- fannypersson
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0