But that is the past now

Samtidigt som jag tog bilderna där jag hade mina johnny bulls tog jag även dessa. Så himla underbart ljus ju!

Kommentarer
Postat av: ida|foto

såå ljuvliga bilder :)

2013-01-27 @ 14:22:18
URL: http://iidas.webblogg.se
Postat av: Lydia

Den första bilden är helt fantastisk.

2013-01-27 @ 18:45:55
URL: http://elementarpartiklar.blogg.se
Postat av: Oliv

Sv. Heej! Jaa jag går på Bäckäng. Samhäll - Europa Världen heter linjen jag går på!:) Jag är jätte nöjd, har aldrig ångrat mitt val under de 1,5 år jag gått här! Vill du har lite mer info så säg bara till. Har en massa att berätta! haha

Svar: Ja berätta gärna mer! Jag har funderat på den linjen också, men hört att man typ debatterar på engelska osv vilket jag inte är så sugen på haha.. men berätta gärna mer! :)
Karolina

2013-01-27 @ 19:40:18
URL: http://uhoh.blogg.se
Postat av: Oliv

Nu blir det kanske ett litet långt svar! Jag har bara debatterat på engelska en eller två gånger tror jag och det var på en engelska lektion! Sen har vi ju andra debatter, men det händer inte heller så ofta och då är dom ju på svenska! Jag gillar inte det heller, haha tro mig, sånt är verkligen inte min grej! Men man lär sig så sjukt mycket, och det är värt det! Jag valde linjen först och främst för att jag hört en massa bra om den!:) sen visste jag inte riktigt vad jag ville bli och eftersom den är väldig allmän så passade det bra! Jag tyckte också det lät spännande med resorna! Första året reser man till Stockholm, andra en vecka till Berlin och tredje till Bryssel och ibland några andra länder! Det är lite olika, men det brukar se ut så:) Klassen är hur bra som helst, den hade inte kunnat vara bättre! Sammanhållningen är grym och det är inte några uppdelningar alls! Och det är flera på skolan som säger att vi är den bästa klassen:) vi motiverar varandra väldigt mkt och det har gjort så vi har några av dom bästa studieresultaten på skolan! Europa treorna vet jag också har en bra klass! Ettorna vet jag inte riktigt! Men oftast blir klassen bra! Skolan är också jättebra som du kanske vet! :)

Svar: Ja jag har hört så mycket bra om den linjen, att alla är nöjda med sina klasser osv! Lärarna verkar jättebra också :) Men sen undrar jag också, språk är väl inte mitt bästa ämne eller alltså jag har helt ok betyg o så men vi har bytt så sjukt mycket lärare vilket har gjort att det är riktigt tråkigt att dra sig till franska lektionerna och på europa världen måste man väl fortsätta (samma som ekonomi typ?). Jag gillar liksom inte att prata på engelska och ah, det är väl det jag tycker är jobbigt med att man ska debttera då ;) politik och sånt är väl kanske inte mitt största intresse heller, är typ helt ointresserad och då tänker jag att det kanske inte är en linje som passar så jättebra? Jag vet inte :o Men tack för att du tar dig tid och svarar!
Karolina

2013-01-27 @ 21:11:53
URL: http://uhoh.blogg.se
Postat av: Sofia [fotoblogg]

Åh så himla fint ljus! :)

2013-01-27 @ 21:17:00
URL: http://sofiabjorkesjo.blogg.se/
Postat av: Oliv

Jaa man fortsätter ju med sitt b-språk i 1an och 2an! Jag gillar inte heller att prata på engelska, och det gör jag fortfarande inte! Men att prata på engelska kommer du ju behöva göra på vilken linje som helst. Och om ni kommer ha någon debatt, så behöver du ju inte prata heller om du inte vill! Men det är inte så jätte svårt:) Läsa om politik gör man ju på de flesta samhällslinjer, så det skiljer sig inte så jättemkt egentligen! Vi läser ju nästan exakt samma kurser som alla de andra samhällslinjerna! Mitt tips är att du tänker igenom vilka ämnen du gillar mest nu på högstadiet och sen hittar en linje som passar in på det du gillar! Till exempel om du gillar både samhäll och natur ämnen så finns ju global framtid som är en blandning av båda! Det var så jag gjorde i alla fall! Jag ville ha mycket engelska och samhällsämnen så jag valde denna linjen!:) Sen lockade resorna också kan jag tillägga haha! Men som sagt, tänk igenom vad du är intresserad av!:)

Svar: Ja absolut! Jag har nog bestämt mig för teknik och inriktningen väljer man ju i tvåan, men är inne på design och sånt för jag tycker det är såå kul! Men sedan funderar jag på en samhällslinje som andra val och ekonomi som tredje, så det står mellan europa & världen och sedan journalistik & författarskap samhäll då :) Ska dock på språkresa i sommar så kanske känner mig lite säkrare på att prata engelska då! :) vet liksom inte ritkigt vilka ämnen som är mina favorit, men teknik nu i nian, matte är ok, svenska ok, so ok, bild, hemkunskap, även no nu med så ah, kan inte välja nån favorit riktigt haha..
Karolina

2013-01-27 @ 22:41:18
URL: http://uhoh.blogg.se
Postat av: ADARAS - din bloggtidning på nätet!

shit vad fina bilder! :D

Svar: tusen tack!!
Karolina

2013-01-27 @ 22:42:45
URL: http://adaras.se
Postat av: Frida

Otroligt fint ljus., hur fotar du så bra i mot ljus?:)

Svar: har övat, övat och övat! exprimenterat så lyckas man med några ibland, men man kan inte räkna med att lyckas på första försöket, det gör jag sällan ;)
Karolina

2013-01-28 @ 13:09:03
URL: http://fridaawi.blogg.se
Postat av: Sandra

Härliga bilder! :D

2013-01-28 @ 14:41:50
URL: http://sandrah91.blogspot.com
Postat av: Ellen (alatariel)

Jätte jätte fina bilder!!

2013-01-28 @ 16:57:44
URL: http://alatariel.papper.fi
Postat av: Oliv

Asså du behöver verkligen inte vara orolig för engelskan!:) Det är ju samma engelska kurser vilken linje du än väljer, skillnaden är ju att på europa linjen läser du alla engelska steg! Du verkar ju gilla det mesta :) Jag tror att du kommer klara dig bra vilken linje du än går så länge du är motiverad! Jag gillar också design och att få vara kreativ, så nu i 2an har jag valt digitalt skapande som IV-val. Så om du vill gå en samhällslinje kan man välja till det på Bäckäng i alla fall! Vet inte vad dom har på teknis:/ men borde ju finnas nått liknande där!

Svar: ja åh detta låter ju jättebra! tack så jätte mycket för alla svar verkligen :) resorna verkar jättespännande också precis som du säger!
Karolina

2013-01-28 @ 17:04:19
URL: http://uhoh.blogg.se
Postat av: Ida Celine Berg

Riktigt fina bilder !:)

2013-01-28 @ 19:21:54
URL: http://celineberg.blogg.se
Postat av: Lova Möller-Nilsson

Så sjukt fina bilder! Love! :)

kika gärna in på min youtube kanal och kolla mina covers: http://www.youtube.com/channel/UCXVF6_zDInGBXKdBnpab4Ow/videos?view=0

2013-01-28 @ 20:18:01
URL: http://namnetlovaa.blogg.se/
Postat av: Klara

jätte fina bilder :)

2013-01-29 @ 11:27:30
URL: http://klaraartursson.blogg.se
Postat av: AmandaMathilda - Foto & vardag

Satans vilka snygga bilder! Och fin blogg!!

Svar: TACK!! :)
Karolina

2013-01-30 @ 22:44:43
URL: http://amandamathildas.blogg.se
Postat av: linda

riktigt fin blogg du har! :D

2013-02-01 @ 17:08:14
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se
Postat av: Marie

Så fina bilder =D

Svar: Åh tack :D
Karolina

2013-02-02 @ 13:36:24
URL: http://myflowergirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0