Designutlottning

Var ett tag sedan sist och nu har jag ÄNTLIGEN gjort i ordning en design som ska lottas ut! Men för att vara med i utlottningen måste man göra två små enkla saker:
 
♥ Kommentera detta inlägget med mail, bloggadress & länken till ditt inlägg + en kort motivering varför just du ska vinna designen!
♥ Skriva om utlottningen i ett separat inlägg på din blogg eller instagram & länka till min blogg. 
 
Jag byter sedan ut bilderna till vinnarens egna bilder & hjälper till att sätta in designen! Här kan ni se designen "live".
 
Utlottningen avslutas om en vecka! Obs: designen funkar bara på blogg.se/webblogg.se/blo.gg

Kommentarer
Postat av: Hanna

http://hhannaalander.blogg.se/2013/march/designutlottning-hos-bykarolinaabloggse.html

Jag vill vinna designen för att jag verkligen behöver en ny design med tanke på hur länge jag haft min nuvarande, och för att jag aldrig lyckas få till en egen. Sen så tycker jag att du gör så extremt snygga designer, så det vore en ära att få ha en design som du har gjort, på min egen blogg!

2013-03-07 @ 21:23:02
URL: http://hhannaalander.blogg.se
Postat av: Sjstedt.blogg.se { mode vardag och foto }

http://bymarthaa.blogg.se/2013/march/design-utlottning-hos-bykarolinaabloggse.html

Jag skulle vilja vinna din design för att jag vill ha en blogg som folk älskar att kolla på, jag vill inte ha någon trist eller tråkig blogg som jag har nu. Jag älskar dina designer och det skulle vara en ära att ha en!

Postat av: Sanne

Jag skulle vilja vinna din design för att den är otroligt fin + att den jag har nu är otrolig tråkigt och trist, har även haft den ett tag och skulle behöva en ny och jag själv kan ingenting med design att göra så det skulle passa perfekt om jag vann den. Mina kompisar är så trötta på mig att när de gör desiners till mig att jag aldrig blir nöjd. Men om jag skulle få denna ära att vinna din design skulle jag vara mer än nöjd!!

Jag har skrivit på instagram och har även taggat dig! (Saanne)
Kram!

2013-03-07 @ 23:32:50
URL: http://sannejuliaalexandra.blogg.se
Postat av: Sanne

Jag har gjort ett inlägg på min instagram (saanne) där jag även har taggat dig och din blogg.

Jag skulle vilja vinna din design för att den är otroligt fin + att den jag har nu är otrolig tråkigt och trist, har även haft den ett tag och skulle behöva en ny och jag själv kan ingenting med design att göra så det skulle passa perfekt om jag vann den. Mina kompisar är så trötta på mig att när de gör desiners till mig att jag aldrig blir nöjd, haha. Men om jag skulle få denna ära att vinna din design skulle jag vara mer än nöjd!!

Min mail: sanne_happy@hotmail.com

2013-03-08 @ 09:20:59
URL: http://sannejuliaalexandra.blogg.se
Postat av: marina

Vad ska du göra idag? :)

2013-03-08 @ 13:56:09
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: klara engström

klara.engstrom@hotmail.com
klaraengstrom.blogg.se
http://klaraengstrom.blogg.se/2013/march/tavla-om-en-design.html

Jag skulle vilja vinna en design då jag vill fokusera lite mer på bilderna i min blogg. Jag behöver en enkel och stilren design för att bilderna och inläggen ska komma i fokus. och skillnaden mellan tråkig och stilren är hårfin, och jag lyckas inte få den som jag vill ha den. Jag är trött på att använda gratisdesigner som flera hundra andra har.
Den där designen är precis så som jag har tänkt mig, och vad kan inte vara en bättre bloggstart på ett nytt år om inte en ny design? JAG VILL SUPERDUPER GÄRNA VINNA!

2013-03-08 @ 15:43:41
URL: http://klaraengstrom.blogg.se
Postat av: E L L E N

vad heter det typsnittet som du har på den designen man kan vinna? :)

2013-03-08 @ 15:58:18
URL: http://elllenj.blogg.se
Postat av: ▲<< vendela >>▲ [Foto & Vardag ]

Inlägget! http://vendix.blogg.se/2013/march/designutlottning-hos-karolina.html

Först vill jag bara säga att det är väldigt fint av dig att göra en design och lotta ut den till någon av dina läsare!♥ (synd bara att inte alla kan vinna :(..)

Jag vill så sjukt gärna vinna den här designen! Vet att alla säger det men jag behöver verkligen en ny fin, unik och stilren design E X A K T som den du har gjort till utlottningen. Har verkligen försökt att göra en stilren design för att folk ska lägga mer märke till fotografierna i min blogg men det har inte gått så bra eftersom jag inte kan något om alla koder i stilmallen och kodmallen..allt brukar lägga sig fel och jag blir galen på det!

Jag har längtat efter att du skulle göra något sånt här för jag ÄLSKAR verkligen dina designer! Vet inte om jag behöver skriva något mer
Men om jag vinner den här så skulle jag bli sååå glad!!! Hoppas verkligen att jag blir den lyckliga som får den här designen, det skulle betyda så mycket :D

Håller tummarna! kram Vendela ♥

Postat av: Andréa

Jag skulle vilja vinna designen för att jag verkligen är trött på att göra egna och mina "designer" blir inte så skarpa och fina vilket jag gärna vill ha! Din blogg är superfin verkligen, har precis samma stil som dig så designen skulle passa superbra in på mig, för det är jag! Önskar att jag hade så fin blogg som dig! Kanske kan drömmen komma i uppfyllelse! Med en så fin blogg som du har och designen du lottar ut så får jag kanske mer lust till att blogga. Håller alla tummar! JAG VILL SÅ HEMSKT GÄRNA VINNA! Kram!

2013-03-08 @ 18:16:51
Postat av: Andréa

Glömde skicka med länk till blogginlägget! Här kommer det:
http://andrealidh.blogg.se/2013/march/designutlottning-hos-karolina.html#comment

2013-03-08 @ 18:25:24
URL: http://www.andrealidh.blogg.se
Postat av: Ida

Jag skulle vilja vinna designen för att det skulle vara en finfin start på min blogg. Men det är ju inte lika säkert att man kommer vinna men man kan ju alltid hoppas!;))) jag har lakt ut på instagram om tävlingen, jag heter idanil00. ;)

2013-03-10 @ 12:57:49
URL: http://gatamaria.blogg.se
Postat av: Sanna Johansson

Jag är jätte gärna med!

Jag s´kulle vilja vinna för att jag försökt i ett halvår med att få ihop en ny design som jag kan vara nöjd med. Men det har bara slutat med kaos! Så det skulle betyda massor om jag vann.
Kram
http://niondenovember.blogg.se/?tmp=720868

2013-03-11 @ 10:41:53
URL: http://sannasofias.blogg.se/
Postat av: hilda

http://hildasfoton.blogg.se/2013/march/designtavling.html#comment

Jag skulle vilja vinna en design dels för att jag tycker att dina designer är så fina & stilrena, men även för att det vart så längesen jag bloggade nu. Jag slutade faktiskt blogga för att jag inte hade en fin design, och då inte heller några läsare. Har ändå längtat lite efter det, så hoppas att jag vinner!!

2013-03-14 @ 18:22:48
URL: http://hildasfoton.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0