Everything has changed

Ligger i min säng och bara tar det lugnt. Lyssnar på musik (ååh Taylors album Red♥), så skönt att bara slappna av typ. Har ingen vidare bra kväll idag, eller alltså det är väl inget fel på kvällen. Jag bara känner mig nere av nån anledning, eller inte riktigt nere, men är inte sådär sprudlande glad bara hehe. Så är det väl ibland, och det är väl mänskligt antar jag. Känns som jag går runt och är trött hela tiden men jag tror att det beror på att jag aldrig "hinner" sova ikapp de timmars sömn jag faktiskt behöver. Så ska bli skönt med lov nu! Även om jag håller på att spricka av att inte få träffa mina vänner på bara två dagar, får försöka stå ut under lovet också & hoppas på att träffa några ändå.
 
Kom hem från spat i eftermiddags, har nog aldrig varit så skönt och komma hem! Även fast vi hade det otroligt bra där uppe med massa god mat och bad. Har förresten bytt ut ett par bilder i headern för er som inte har sett det :)
 
Gammal bild sen jag var sjuk förra veckan eller nöööttt...

Kommentarer
Postat av: Ellen (alatariel)

Himla fin bild på dig! ^^

2013-03-29 @ 21:06:35
URL: http://alatariel.papper.fi
Postat av: Clara Borthwick

Hej igen! Frågade ju om 50mm objektivet till canon förut - och jag har endast en fråga till! Vilke kamera har du? Kramis!

Svar: Canon eos 500d, men den har utgått
Karolina

2013-03-29 @ 23:06:40
URL: http://claraborthwick.blogg.se
Postat av: Clara Borthwick

Jaha! okej, nej, jag har faktiskt också canon eos 500D och ska köpa 50mm objektivet, ville bara se om det är bra osv, tack!

2013-03-30 @ 17:53:52
URL: http://claraborthwick.blogg.se
Postat av: lindci.blogg.se

Vad har du för stativ? :)

2013-03-31 @ 20:05:59
URL: http://lindci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0