Vinnaren!

Otroligt kul att det var så många som var med och tävlade om en valfri CrystalBra från deras hemsida. Eftersom det var så många av mina vänner som var med så var det alltså inte jag som valde vinnaren och därför publicerar jag detta meddelandet från de på CrystalBra.se:
 
CrystalBra vill glamouröst gratulera Alice till vinsten. Skicka ett mail till info@crystalbra.se med adress och vilken färg samt storlek du vill ha så skickar vi den omgående.

Glamourösa hälsingar
CrystalBra.se
 
Självklart säger jag också grattis till dig Alice & för er som inte vann då så har jag fixat fram en rabattkod som ger dig 15% rabatt på en CrystalBra till och med sista mars! Ange koden "karolina" i kassan.

Kommentarer
Postat av: Ellen (alatariel)

Grattis till Alice! ^^ Är nog lite avundsjuk.

2013-03-22 @ 13:24:50
URL: http://alatariel.papper.fi
Postat av: Amanda

Hej! Har alltid funderat över hur en sådan här tävling fungerar. Jag menar, hur vet den rätta (i detta tillfället) Alice att den har vunnit? Skickar ni mail till henne och publicerar samt vinnaren på bloggen? - Älskar även din blogg, kram :)

Svar: Ja precis! Vi kontaktar henne så hon ser detta inlägget :)
Karolina

2013-03-22 @ 14:22:33
Postat av: Emma

Hej! :)
Över påsken ska jag bort på en kort resa, och hade tänkt göra ett tidsinställt inlägg med tips på några bloggar jag läser. Nu tänkte jag fråga av dig, om jag skulle få långa några av dina bilder (skriver ju självklart att det är du som tagit dem, och såklart en länk också), eftersom jag tänkte bland annat tipsa om just din blogg? :)

Svar: Ja absolut är det okej! Fint att du frågade :)
Karolina

2013-03-22 @ 15:12:49
URL: http://emelieoemmas.blogg.se
Postat av: Emma

Åh, vad bra, tack! :)

2013-03-22 @ 16:13:02
URL: http://emelieoemmas.blogg.se
Postat av: alice ♡

ååh tack så jättejätte mycket! Massa kramar till dig! Tusen tusen tack återigen! Blev verkligen jätteglad! Du är bäst :)

2013-03-24 @ 00:55:08
URL: http://aalicegranat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0