Q/A #9

Hej! Jättefin blogg har du! :') 
Måste bara fråga, jag har köpt ett par svarta mellanhöga primeboots, men jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha svarta eller mörkbruna. Vad tycker du är finast och kan man ha bruna till svarta byxor? Kan man ha båda svarta/bruna till alla slags byxor tycker du? Har mycket blåjeans och svarta jeans så vad tror du passar bäst då? Kan man ha bruna skor till svart väska? Jättetacksam för snabbt svar då jag måste byta senast onsdag! Kram
Svar: Jag köpte själv ett par svarta mellanhöga som första primes, dock valde jag svart just därför att jag redan hade ett par mellanhöga johnny bulls. Jag tycker du skall välja dem DU gillar mest och ingen annan! Självklart passar både svarta & bruna till i princip allt, så det är inget du behöver oroa dig för :) Om jag skulle köpt ett par nya mellanhöga idag så hade jag köpt mörkbruna dock men det är för att jag trivs bättre i bruna boots än svarta nu när jag har testat båda. Då jag har väldigt mörkt hår, svart jacka och ofta svarta kläder så blir det väldigt svart när jag har svarta skor också hehe :))
 
åh va bra med naglarna! Hur länge håller dom och behöver man boka tid?:)
Svar: Jag vet inte riktigt hur länge dem håller, men nästan alla mina sitter fortfarande efter 2/3 veckor, dock växer dem ju ut men om man har ett heltäckande nagellack så är det lugnt! Ja, ring eller gå in och boka tid :)
 
Kan du tipsa om bloggar? Kompisar till dig helst!
Svar: visst visst, har dock redan tipsat om iprincip alla mina vänners bloggar men skall försöka göra ett inlägg om det snart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0