Q/A - gymnasieval

"har en liten fråga om teknis och din linje, har ni mycket plugg? är det svår matte? och är det en svår linje i säg? vad tycker du? kan verkligen inte bestämma mig var jag ska gå och funderar på teknis! tacksam för svar! love you blogg! puss"
Jag vill inte säga att vi inte har något plugg, men det finns INGEN linje där det inte är något plugg alls. Min egna åsikt om matten som vi läser är att tempot är väldigt snabbt vilket gör att det är svårt att hänga med ibland om man har mycket annat plugg i de andra kurserna/ämnena. I början är tempot väldigt ovant, men man vänjer sig! Dock gäller det att vara motiverad från början och att man verkligen gör de uppgifterna man ska direkt och inte skjuter upp det, för det är jättejobbigt att ta ikapp isåfall. Matten är inte helt enkel hela tiden, men det beror ju lite på vilka förkunskaper man har osv också.. lägger man ner tid på den och VILL, så klarar man det! Övrigt så är jag väldigt nöjd med mitt val, har väl känt att jag "ångrar" det någon enstaka gång men det är pågrund av att vi har haft sjukt mycket plugg, å andra sidan har t ex. ekonomi lika mycket plugg som vi, fast vi läser olika kurser/ämnen bara. Man har väldigt mycket ansvar över sina studier själv så när man är sjuk/borta så måste man se vad man har missat om man inte vill hamna massa efter.
Jag tycker att själva skolan är väldigt rolig i sig och det är många engagerade elever i föreningar, bra lärare och roliga aktiviteter, men har hört från kompisar från andra skolor att de är supernöjda med sina skolor också så välj efter linje - vad du tycker är kul & är intresserad av!:) Nu blev svaret rätt långt och luddigt men hoppas det duger. Om det är någon som undrar något mer angående skolan så är det bara att kommentera så skall jag försöka svara så gott jag kan!

Kommentarer
Postat av: Nina

vilken linje går du? :)

Svar: Teknik :)
Karolina

2013-11-26 @ 20:25:03
Postat av: Anonym

tack för ett jätte bra svar! :)

2013-11-28 @ 17:31:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0