Chillz

Mobilbild från i torsdags //
I natt sov Malin hemma hos mig och igår var vi ute med några sköna personer så idag har vi bara sovit, tagit det lugnt och kollat film typ. Superskönt med sånna här dagar emellanåt! Ska nog kolla upp lite hur veckan blir nu med plugg, prov, inlämningar osv är såå dålig på att planera haha..
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Ekonomi på Sven Eriksson eller samhäll/design på Bäckäng! Har sådan beslutsångest så du förstår inte haha.... :/
Hade du svårt att bestämma dig eller visste du direkt att det var teknik du ville gå?:)

Svar: jag förstår precis!!! hade ångest tills första dagen i skolan helt seriöst, svåraste beslutet i mitt liv typ hahah.. men du har ju lite tid till på dig att välja & om du inte är nöjd är det bara att byta! men vad vill du bli & vad gillar du att göra då? :)
Karolina

2013-10-06 @ 20:13:09
URL: http://elinisabella.webblogg.se
Postat av: Elin

Varsågod darling:* Jo men det känns ju ändå så stort liksom, men tror man gör det lite större än vad det är egentligen! Vi ska ju till besöka skolor i Borraaan den 6e november så vi får väl se vad som faller mig i smaken, hehe.
Fast dock känns det ju jobbigt om man ska byta och hålla på, tycker jag. Då ska man komma in i en klass som redan blivit "tajta" liksom. Men det löser sig nog! Jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill bli och jag gillar väl typ, slöjd, hemkunskap, idrott. Haha inga ämnen man sitter och pluggar direkt, men jaaa ;)

Svar: Åh jag kände samma! men klassen gör väldigt mycket skillnad, alltså om det är en dålig klass så trivs man nog inte i vilket fall tyvärr :/ men de flesta jag känner har bra klasser och de trodde jag verkligen inte innan man börjat! teknik var nog det mest otippade, funderade också på ekonomi och design, men besök linjerna osv innan du bestämmer dig :) tror det blir bra så länge du är positivt inställd! fast jag tycker att allt kändes fel ända tills första dagen, men sen blev klassen sjukt bra och linjen "flyter" på liksom så det är okej ändå :))
Karolina

2013-10-06 @ 20:33:40
URL: http://elinisabella.webblogg.se
Postat av: Sanna Johansson

Älskar din blogg, så fin!

2013-10-06 @ 20:47:02
URL: http://sannasofias.blogg.se/
Postat av: Linnea Davidsson

Hej Karolina, jag har en fråga jag verkligen hoppas du kan svara på!
-Typsnittet i din header, vad heter det? det är riktigt fint och jag vill så gärna ha reda på vad det heter, men kan inte hitta det någonstans!! Puss

TACK för en superfin blogg! :D

2013-10-07 @ 18:50:05
Postat av: Elin

Åh ja, klassen gör nog det mesta! Men du måste ju vara jätte nöjd med din klass! Men har ni mycket plugg osv? Har ju pratat med Olle och dom har nästintill matteläxa varje dag, är det samma för er?:)

2013-10-08 @ 06:31:54
URL: http://elinisabella.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0