Tävling - designa ditt eget iPhoneskal

Som ni vet fick jag hem mitt egendesignade skal och oj vad nöjd jag är! Såå fint blev det. För er designsugna som läser detta har ni nu chansen att vinna ett helt gratis egendesignat skal från Caseapp.se, hur grymt?! Villkoren är enkla också, läs nedan ↓
 
Obligatoriska regler (måste följas, annars plockas du ut ur tävlingen utan förvarning):
- Gilla Caseapp på Facebook, HÄR
- Gilla min blogg på Facebook, HÄR
- Beskriv hur ditt skal kommer att se ut!
- Skriv en kommentar till detta inlägget med din mailadress så att jag kan kontakta dig ifall du skulle vinna.
 
Stort plus ifall du även:
- Röstar på mina bilder HÄR
- Följer mig på Bloglovin', om du är ny följare skriv gärna vilket nummer du blev
- Skriver och tipsar om tävlingen i t ex. din blogg eller likande
 
TÄVLINGEN AVSLUTAS 20 AUGUSTI {OM TIO DAGAR}

Kommentarer
Postat av: Annika

Jag är med!
- Gillar redan dig och Caseapp på Facebook
- Mitt skal skulle ha Eric Saade på och texten "without you i'm nothing"

2012-08-10 @ 21:18:22
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: W I L M A

Jag hade tänkt göra ett kollage med mig & min allra bästavän först sen designa skalet med den bilden. hon hade nog blivit världens gladaste! Ja hon har självklart en iphone! Följer dig redan på bloglovin - gillar din facebook sida & caseapps - röstat på dina bilder - Hoppas då verkligen att jag vinner, Kram!

2012-08-10 @ 21:18:51
URL: http://photoamaz.blogg.se
Postat av: Alma

hej, nu har jag gillat din blogg och caseapp på facebook. har också röstat på dina två bilder och börjat följa dig på bloglovim, blev följare nr 226.
vet inte riktigt vart man ska beskriva hur skalet ska se ut men jag kan la skriva här.
det ska vara en bild i färg på mig och och en vän, bilden ska vara liggande. har tyvärr ingen blogg där jag kan tipsa om tävlingen!

2012-08-10 @ 21:23:16
Postat av: W I L M A

Vet inte om du fick min kommentar men iallafall, hade tänkt göra ett kollage med mig & min bästavän därefter designa skalet med den bilden. Hon hade blivit jätte glad! Har gjort alla plus grejer förutom att skriva i min blogg el. liknande. Allt man var tvungen att göra har jag ju självklart gjort, håller tummarna, Kram!

2012-08-10 @ 21:24:31
URL: http://photoamaz.blogg.se
Postat av: Amanda

Jag är gärna med och tävlar! Jag gillar redan både din blogg och CaseApp på facebook. Om jag vann skulle jag designa ett skal med en härlig bild jag fotat på en äng, jag tror det skulle bli himla fint faktiskt! :)

2012-08-10 @ 21:31:26
URL: http://amandasrader.blogg.se
Postat av: Tea[Foto]

Jag hade designat mitt skal med bilder som jag har blivit nöjd med och täcka hela, fast lämna en liten tom ruta och kanske skriva en betydelsefull text där i ett fint typsnitt :)

Gillar din blogg och caseapp på fb, röstat på dina bilder, följt dig på bloglovin(327:de) och skrivit om det på min blogg!

Kram!

2012-08-10 @ 21:37:56
URL: http://namnetblevtea.blogg.se
Postat av: emma♥

Jag gillar din blogg redan och gillar caseapp med nu på FACEBOOOOOOKKKKKK

Om jag skulle få den äran att vinna skulle jag ha en massa zebror på mitt skal och skriva samma citat på skalet som jag har i min header; "All animals, except human, knows that life's main purpose is to enjoy it".

Har röstat på båda bilderna och följer dig sen tidigare på bloglovin'

http://emmasperspektiv.blogg.se/2012/august/ar-med-och-tavlar-hos-karolina-om-iphoneskal.html#comment

Nu jävlar håller jag tummar och tår så jag vinner!

Puss&Kram

2012-08-10 @ 21:41:05
URL: http://emmasperspektiv.blogg.se
Postat av: Moa

Hej! Nu gillar jag både dig och caseapp på facebook! Jag har röstat på dina bilder och din blogg har jag redan följt på bloglovin ett tag.

Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann. Jag skulle ha en fin bild på min och min pokvän då vi står på en klippa framför havet. Det skulle vara i en härlig färgton och våra namn skulle stå med också. Skulle jag vinna skulle min pojkvän få detta skal som halvårspresent. Det skulle betyda otroligt mycket, verkligen! Btw, din blogg är verkligen superfin.

2012-08-10 @ 22:03:01
URL: http://mohaaa.blogg.se/
Postat av: Céline Johansson

Hej Karro! Har röstat på din Eiffeltorns bild, gillat caseapp på fb och din blogg gillade jag för länge sen! Men jag skulle gärna vilja ha ett skal designat med en bild på mig och mina syskon, eller mig och drillen för det är det jag brinner för! Skulle annars vilja ha ett helt speciellt skal som kanske du skulle kunna designa om det inte funkade med bilder, uppskattar dig Karolina och din stil! Kram!<3

2012-08-10 @ 22:04:29
Postat av: Maja

Jag är med! Jag har gillat din blogg och caseapp på facebook. Jag skulle vilja ha ett skal med en bild på min favorithäst och en liten text till eller ett skal med typ rymden med en mustach (stavning?) på.
Min mail adress är majawaissman@hotmail.com
Jag har även gjort dom saker som du tycker är ett plus att man gör. Delade tävlingen på min instagram.
Jag blev den 328 följaren :)

2012-08-10 @ 22:05:20
Postat av: Emma Surell

jag är med och följer redan dig,, har gillat allt och sånt.

Jag vet inte hur mitt skal skulle se ut eftersom jag skulle låta min brorsa välja hur det skulle se ut eftersom det är en överraskning till honom och om jag frågar honom så förstör jag ju överraskningen? ;)

2012-08-10 @ 22:09:36
URL: http://emmasurell.blogg.se
Postat av: Alma

oj, 326:e ska det va

2012-08-10 @ 22:29:34
Postat av: Emma

Hej så fort jag såg att du hade en tävling gjorde Jag ovanstående punkter direkt! för även Om jag är en person som aldrig har vunnit, inte min tur grej direkt! Men detta hade varit något som jag verkligen behövt och velat ha! Så här kommer min beskrivning:

Mitt dröm skal skulle se ut något inom "space/rymden" temat! Lite liknande ditt alltså men sen har jag även tagit en riktigt härlig blombild som hade varit skitfint som ett mobilskal! Och då hade jag tänkt mig att längst ner på skalet skulle det stå meningen "you Will never get à second chance to make à first impression" det är min favorit mening i alla tider för det är så sant!

Jag hoppas verkligen att du utser mig som vinnare för då hade jag blivit så sjukt glad!

2012-08-10 @ 22:51:53
URL: http://eemmapeettersson.blogg.se
Postat av: martina jansson

hej karolina, mitt skal skulle vara med bild på mig sen en fotografering i sommar + att det kommer stå BELIEVE med vit text längst ner av skalet.
hoppas jag vinner nu och har gjort det man ska och har länkat på min blogg, har tyvär inte bloglovin så hoppas det räcker ♥

2012-08-10 @ 23:51:52
URL: http://martinajjansson.blogg.se
Postat av: martina jansson

hej karolina, mitt skal skulle se ut såhär: en bild på mig sen en photoshoot här i sommar + att det kommer stå BELIEVE men vit text längst ner på skalet. jag har gjort allt man ska, har delat detta på min blogg! har inte bloglovin men hoppas det inte gör nått, never say never! kram ♥

2012-08-10 @ 23:54:06
URL: http://maartinaaj.blogg.se
Postat av: martina jansson

hej karolina, mitt skal skulle se ut såhär: en bild på mig sen en photoshoot här i sommar + att det kommer stå BELIEVE men vit text längst ner på skalet. jag har gjort allt man ska, har delat detta på min blogg! har inte bloglovin men hoppas det inte gör nått, never say never! kram ♥

2012-08-10 @ 23:54:08
URL: http://maartinaaj.blogg.se
Postat av: Emelie

hej fina du :) jag har gillat din blogg och caseapp på facebook. Jag följer dig på bloglovin och jag har även röstat på dina bilder! :) om jag skulle vinna skulle jag vilja göra ett iphoneskal med bilder på de personer jag gillar mest. tex. min syster, mina vänner osv. ha det bra, kram

2012-08-11 @ 09:27:31
URL: http://momentsbyemelie.blogg.se
Postat av: Tilda

Åh gud vad fint ditt skal blev!
Om jag vann skulle jag ha en bild på min hund så att den blir personlig! :)
Jag har gjort allt som man skulle göra för plus poäng! ♥
länk till inlägget på min blogg: http://ttildak.devote.se/blogs/21353360/caseapp.htm#WriteComment !
Ska få en iphone snarast så det skulle passa perfekt nu haha..! :)♥

2012-08-11 @ 10:47:06
URL: http://ttildak.devote.se
Postat av: Erika

Har gillat dig och caseapp på facebook!
Följer dig på bloglovin redan.

Om jag skulle vinna så skulle det vara ett skal med space på, eller vad man ska säga. Liksom med galaxer, stjärnor och sånt! I massa olika färger. Sen en transperant kant på sidan av iphonen. :)

2012-08-11 @ 13:43:27
URL: http://erm.webblogg.se
Postat av: Vendela

Hej! Först vill jag bara säga att du har en jätte fin blogg! :)

Jag har gillat allt , följer dej på bloglovin (333) jag har också gillad båda dina bilder och även skrivit om din tävling på facebook :)

OM jag skulle vinna så skulle jag vilja ha ett kollage på mina närmsta vänner mina syskon och mina djur och sen skulle det stå with out you i`m nothing för det är verkligen så, mina vänner och dom betyder allt så jag skulle bli så otroligt lycklig om jag skulle få möjligheten att vinna. Massa kramar/ Vendela <3

2012-08-11 @ 17:52:51
Postat av: Vendela

Hej! Först vill jag bara säga att du har en jätte fin blogg! :)

(förlåt vet inte om förra kommentaren skickades) Jag har gillat allt , följer dej på bloglovin (333) jag har också gillad båda dina bilder och även skrivit om din tävling på facebook :)

OM jag skulle vinna så skulle jag vilja ha ett kollage på mina närmsta vänner mina syskon och mina djur och sen skulle det stå with out you i`m nothing för det är verkligen så, mina vänner och dom betyder allt så jag skulle bli så otroligt lycklig om jag skulle få möjligheten att vinna. Massa kramar/ Vendela <3

2012-08-11 @ 18:00:14
Postat av: clara

heej gosing, mitt skal skulle va vitt med en stor fjäder på som räcker sig från mitten längst ner och böjer sig så att den nuddar vänster sida och sen åter går upp mot mitten fast längt upp, sen skulle det även stå en text lite längre ner än mitten från fjädern till högra sidan
texten är: minns gårdagen, dröm om morgondagen, lev idag


dåligt förklarat men jaja...
har även gjort alla dom andra grejerna man skulle göra :*

2012-08-11 @ 23:12:46
URL: http://claramatilda.blogg.se
Postat av: Emelie

Hej, jag har gjort allt man ska göra och ska snart rösta på dina bilder, mitt internet är lite segt så skriver kommentaren först;)
Mitt egendesignade skal skulle va helt vitt, men inte helt klar vit utan lite lite glitter i kan man säga, så som ditt skals bakrund fast i mitt ska basen va vit. Och sen på det vita ska det va ett citat collage, alltså massa fina citat som betyder nåt för mig, om jag fick den här möjligheten skulle jag blivit super glad, eftersom jag har precis fått en iPhone och de skulle vart helt fantastiskt att ha ett eget personligt skal.
Massa kramar<3

2012-08-12 @ 09:25:42
Postat av: malin :)

tänkte göra något coolt (kanske med rymden eller något :) mustascher
kanske ,jag får se helt enkelt♥ skriva någon fin text kommer jag göra ! :)
din blogg är suuuuper fin och får mycket inspiration ifrån din blogg :)
bilderna är suuper fina ! ♥

puss och kram ha en bra dag !

2012-08-12 @ 12:36:01
URL: http://malincarlsson.blogg.se
Postat av: Anonym

jag följer dig på bloglovin och är den 334 följaren :) det gick tyvärr inte att rösta på dig men jag gör det så fort det går !
klicka in på min blogg och se inlägget jag har lagt ut om dig och tävlingen :) ♥

Svar: Kommentera gärna med dina kontaktuppgifter så att jag kan kolla.
Karolina

2012-08-12 @ 12:39:35
Postat av: malin :)

jag följer dig på bloglovin och har gjoort allt du skrev men det gick inte att rösta på dig men gör det så fort det går ! :)
kika in på min blogg och se inlägget jag la ut om dig och tävlingen :) ♥

2012-08-12 @ 12:41:24
URL: http://malincarlsson.blogg.se
Postat av: Jessica Fotar

Jag är gärna med :)
Jag har gjort allt som behövs, följer dig redan på bloglovin och har röstat på dina bilder :)

Om jag vann skulle jag designa ett skal som hade några av mina bilder på baksidan, som ett collage :)

2012-08-12 @ 14:15:15
URL: http://www.jessicafotar.blogg.se
Postat av: Jessica Fotar

Jag är gärna med :)
Jag har gjort allt som behövs, följer dig redan på bloglovin och har röstat på dina bilder :)

Om jag vann skulle jag designa ett skal som hade några av mina bilder på baksidan, som ett collage :)

2012-08-12 @ 14:15:17
URL: http://www.jessicafotar.blogg.se
Postat av: amanda

jag är med och har gjort allt man måste göra plus att jag följer dig på bloglovin, nummer 335. jag har även röstat på dina bilder.

mitt skal skulle innehålla en massa bilder jag har tagit och på mina bästavänner. något fint citat skulle också sitta perfekt! :)

2012-08-12 @ 16:53:53
URL: http://liindstrand.blogg.se
Postat av: Leonie

Hej! Jag skulle göra nästan ett collage fast bara tre bilder under varandra, längst upp ska det vara en fin text, typ teenagerspost fast ett annat ''märke'' och sen i mitt så ska de vara på en bild på en skiiiiiiiit snygg killmodell och sen längst ner ska de vara ännu en fin bild på mig och mina vänner så de blir lite personligt!
tre saker som jag gillar, killar (hehe;)) mian vänner och söta dikter. och texten, you only live once, ska vara med någonstans också!

Kram

2012-08-12 @ 18:31:41
URL: http://leonieandersson.blogg.se
Postat av: Naemi Rosander photography

Jag är gärna med och tävlar. Jag gillar redan caseapp och din blogg på facebook. Vinner jag skulle mitt skal bestå av en fin solnedgångsbild som jag tagit med en snygg text till, eller en egentecknad drömfångare som jag ritade i höstas. Hade varit asnajs! :)

2012-08-12 @ 20:25:35
URL: http://naemirosander.blogg.se
Postat av: Julia Zetterberg

Jag är med och tävlar, jag har gjort allt som man ska göra!

Jag har inte riktigt bestämt exakt hur det skulle se ut, men jag skulle ta något som gör mig glad. Kanske en bild på min lillasyster, som gör så att jag ler. Det kanske till och med blir ett collage, det spelar ingen roll. Så länge jag blir glad och mår lite bättre när jag ser skalet, så kan det vara vad som helst på :)

2012-08-12 @ 23:48:42
URL: http://juliazetterberg.blogg.se
Postat av: elin

gillat både din blogg och caseapp på facebook, även röstat på din bild!
om jag hade fått designa mitt eget iphone skal så skulle jag använda en egen tagen bild, i detta fall har jag fotat en stor vit målad träplanka där färgen börjat lossna, ser både lite gammal dags och tufft ut tycker jag, jag skulle även använda några engelska texter som jag gillar och placera ut dom på skalet. det tycker jag skulle bli fint!

2012-08-13 @ 11:02:02
Postat av: D A P H O T O - photo / my life

Jag är med! Jag följer dig sedan innan och har gillat båda sidorna på facebook sedan innan & även röstat på dina bilder :)

Jag skulle göra ett collage med fyra bilder per rad från min Instagram (alltså fyrkantiga bilder & de tillhör ju mobilen eftersom Instagram är på mobilen) typ så som Tinkerbella gjorde :)

2012-08-13 @ 15:05:20
URL: http://daphoto.blogg.se
Postat av: Felicia Johansson

Jag är gärna med och tävlar. Som du redan vet följer jag dig på bloglovin och gillar din sida på facebook, nu gillar jag även caseapp där. Jag har röstat på dina bilder, eller jag försökte så gott jag kunde- jag hoppas att det fungerande.
Ifall jag vann skulle jag designa ett eget skal med en bild på mig och min kära. Jag fick ett liknande skal av honom när jag fyllde år men det har tyvärr gått sönder och vill så gärna ha en bild på oss tillsammans så därför skulle jag välja en nyare bild på oss, kanske till och med så att jag tvingar med han ut på en fotografering för att få den perfekta bilden som passar- vi får se. Det betyder mycket för mig att ha en bild på oss två, då ser alla att det är vi som hör ihop även genom att bara se min mobil ligga upp och ner i till exempel klassrummet. Åh :)

2012-08-13 @ 15:17:42
URL: http://feliciavendela.webblogg.se
Postat av: ellinor

Guuuuuuuuuuuuud vilket fint skal du har gjort!!! :) <3

Svar: Åååå tack ellinor!! <3
Karolina

2012-08-13 @ 16:05:33
URL: http://eeellaan.blogg.se
Postat av: Ebba

Har gillat både din blogg och caseapp på facebook nu, även röstat på båda bilderna och följer din blogg på bloglovin (341). Om jag skulle vinna skulle jag sätta ihop ett kollage med olika bilder som jag har tagit, har tänkt på att köpa ett länge så det var ju helt perfekt när denna tävlingen dök upp!

ps. dit skal var jättefint och älskar din blogg!

2012-08-14 @ 00:19:11
Postat av: ida nilsson

har gillat vill att mitt skal ska vara lika fint om ditt om jag skulle vinna! :)

2012-08-14 @ 21:30:51
URL: http://idasfotoplace.blogg.se/
Postat av: natalie

hej jag är med! :) jag gillar caseapp och din blogg på fb, jag har röstat på dina bilder och följer dig med bloglovin'. Jag tror att jag var din 345 följare om jag minns rätt.
Jag vill ha ett skal som går lite i vitt / ljusrosa, svarta fåglar och någon text. Så ungefär som bilden i inlägget.
Hoppas verkligen jag vinner, för har bara tråkiga vita skal som har blivit lite gulaktiga... Kram :)

2012-08-15 @ 15:52:50
URL: http://www.nataliejohanssons.blogg.se
Postat av: Fotograf Miss Emelie '

Jag har gjort alla första punkterna som är obligatorisk!
Sen hag jag - röstat på dina två bilder i Lanciatävlingen -

Mitt skal kommer antingen bli lite rockigt/40-50 tals stuk eller något annat som jag kanske fotat själv :) Vi får se!!

Kram

2012-08-15 @ 19:00:54
URL: http://emelieyoung.blogg.se
Postat av: Anna

Jag tänkte göra ett bildkollage med mina favoritbilder där jag formar alla bilder till trekanter och sedan vänder jag varannan trekant upp och ner för att ungefär få ett sick-sack mönster. I en del / en tänkte jag även skriva något av mina favoritcitat.

2012-08-16 @ 00:20:56
URL: http://www.annasfoton.blogg.se
Postat av: Anna

Juste! Följer även dig på bloglovin' sen en tid tillbaka! :)

2012-08-16 @ 00:21:56
URL: http://www.annasfoton.blogg.se
Postat av: Kajsa

Hej!

Jag följer dig redan på bloglovin, (gjort länge,älskar ju din blogg) jag har också röstat på bilderna och hoppas att du vinner,bilderna är sjukt fina!!
nu gillar jag även din sida och caseapp på facebook.

Om jag vann skalet skulle jag nog absolut välja den finaste bilden på mina två bästa vänner och jag, (en jättefin bild på oss på en åker) jag skulle använda skalet varje dag och alltid kunna se mina fina vänner, ett stort leende skulle spridas i mitt ansikte så fort jag tog upp mobilen! KÄRLEK!

tackför en superb blogg Karolina! diggar dig rätt gött! :)<3

2012-08-16 @ 01:27:07
Postat av: Nellie

Hej, jag har gillat Caseapp och din blogg på facebook. Jag har följer dig på bloglovin sen innan, och jag har röstat på dina bilder! Om jag vinner ska mitt skal vara till min mamma för att hon har ställt upp så mycket för mig. Det ska vara en ganska lugn lila nyans med guldiga ''diamanter runt kanterna. I mitten ska det stå ''Love you Mom'' med guldiga ''diamanter även där. Det skulle vara en så stor tyngd som lyftes från mina axlar att äntligen verkligen ge något som hon kan se och uppskatta varje dag <3 Skulle inte kunna bli lyckligare! Jättebra blogg förresten <3

2012-08-16 @ 17:00:26
Postat av: Amanda

Jag gillar din blogg och caseapp på facebook, följer dig redan på bloglovin och har röstat på dina bilder :)

Jag skulle nog göra ett collage med massa härliga, fina sommar bilder på mitt skal. För den fantastiska sommaren börjar lida på sitt slut och jag vill ha något som alltid påminner mig om denna underbara årstid. När det är vinter och kallt kan man titta på skalet (som man då altid har med sig eftersom det sitter på mobilen) och minnas alla varma sommarkvällar, alla bad, skratten, resorna, sand under fötterna, blåbärsglass, och ja, allt det där som hör till sommaren. För visst blir man glad när man tänker på allt detta, och vem vill inte bli glad så fort man tar fram mobilen?

2012-08-17 @ 14:45:12
URL: http://amandafoton.blogg.se
Postat av: vilma ♥

hey!
Jag har gjort allt som är obligatoriskt plus följt dej på bloglovin och röstat på din bild med eiffeltornet på. Jätte fin bild! Jag har precis skaffat en iphone 4s och jag letar efter lite skal och vad är inte bättre än att få göra sitt eget. :) Jag skulle nog vilja ha skalet fullt av mellanstora bilder som jag har tagit i sommar. t.ex på havet, glass, converse. Sedan med en fin text på. :)

2012-08-18 @ 12:30:04
URL: http://vilmaaanderberg.blogg.se
Postat av: Hanna

Hejhej!
Gillar både dig & caseapp på facebook!
Följer redan dig på bloglovin och redan röstat på dina bilder också :)
Skulle jag, lilla jag, vinna tävlingen och jag fick designa mitt egna skal skulle jag ändra ha en sommarbild på något fint somrigt, som man kan kolla på i skolan och regnet (eller snön) öser ner utanför. Eller ett fint motto, eller ord som SMILE, för att påminna mig själv (och kanske andra) att t.e.x le och vara glad.

2012-08-19 @ 23:21:44
URL: http://lalahannah.blogg.se
Postat av: wilma -

Jag hade gjort ett collage med bilder jag tycker om och som får mig på bra humör!
Jag är med självklart, och min mejladress är wilmaajohansson@hotmail.com :) Kram

2012-08-20 @ 23:30:01
URL: http://canonflicka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0