Bloggar

Tycker själv det är kul med lite bloggtips såhär emellanåt somsagt så denna gången tänkte jag tipsa om lite av mina vänner & bekantas bloggar! Uppskattas detta så tipsar jag gärna om lite bloggar då och då :) Anledningen till att vissa har 4 bilder och vissa 8 är att det inte fanns så många bilder på vissa av bloggarna än så länge.
 
En av mina närmaste vänner Emelie - hennes blogg hittar ni här! Även hon gillar att fota, redigera och skriva vilket märks tydligt i hennes blogg. Alltid lika kul att kika in på hennes blogg! Både foto & vardagsblogg. Hon har även varit i vietnam nyss så man kan se massa fina bilder från resan..
 
Man kan väl säga att Fanny är en bekant tjej som gick på samma skola som mig förra året. Har haft en hel del kontakt med henne i och med att jag har gjort hennes design och så. Super trevlig verkligen och hennes blogg är fylld av mode, vardag, shopping och träning bland annat. Man blir väldigt inspirerad av hennes outfitbilder! Här hittar ni hennes blogg.
 
Isabel är en tjej som jag lärde känna mer vid årsskiftet genom gemensamma vänner. Jättehärlig och go tjej verkligen! Hon har precis börjat blogga så finns inte jättemånga inlägg än så länge, men det kommer ju. Så ifall ni klickar här kommer ni till hennes blogg och får vara med och följa den ända från början!
 
Amanda är en vän som går i min parallellklass (pjuuh viket krångligt ord, stavade säkert fel också...). Supergo tjej verkligen. Fotade en hel del med henne i somras och hon är riktigt duktig på att stå framför kameran. Hon bloggar om sin vardag och visar massa härliga bilder, klicka här för att komma till bloggen!
 
Fridas blogg hittar ni här! Ytterligare en av mina närmaste vänner. Mycket foto på hennes blogg med även vardag. Har även fotat väldigt mycket med henne också, dock var det sjukligt längesedan vi gjorde det nu, men antar att det blir så under vinterhalvåret. Nog om det, på hennes blogg kan man hitta mycket fint!!
 

Kommentarer
Postat av: amanda

pussssss:*

2013-02-05 @ 21:17:58
URL: http://aramsmo.blogg.se
Postat av: S T Ö R H O L T

åh godingeen!

2013-02-05 @ 22:24:16
URL: http://storholt.blogg.se
Postat av: Lollo

Fin blogg!
Hoppas du kikar in på min ;D
lovisamagnusson.blogg.se

2013-02-06 @ 16:22:27
URL: http://lovisamagnusson.blogg.se/
Postat av: Fiffi

Superfina! :)

2013-02-06 @ 16:57:23
URL: http://www.fiffiz.com
Postat av: tinabanck.se

Kul med bloggtips - mer sånt! :D

2013-02-06 @ 17:19:19
URL: http://tinabanck.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0