Pilates

Nemen hellooj!! Okej vet inte riktigt varför jag skriver detta, men det är mest för att jag ska komma ihåg det bra själv haha, så ni behöver inte läsa allt! Vi har ju styrke- och rörlighetsveckor i skolan denna veckan och fyra framåt, innan lovet gjorde vi ett litet test med olika styrke- och rörlighets övningar. Sedan ska man sätta upp egna mål och träna så att man kan klara dem. Sedan nyår har jag faktiskt försökt göra iaf lite övningar varje kväll och faktiskt lyckats rätt så bra än så länge och ska se hur länge jag orkar hålla på med dem. Typ plankan, armpress, situps & lite pilates övningar eller hur man ska säga. Ibland hinner jag väl inte med precis allt varje kväll kanske, men försöker iaf med de två förstnämnda sakerna varje dag. Utöver det har vi ju två idrottslektioner som inriktar sig på styrka & rörlighet under de här veckorna och sedan hade jag tänkt att man kanske kan simma nån dag i veckan och även göra lite pilates hemma. Så nu har jag gjort lite pilates i typ 40 minuter och ska snart hoppa in i duschen, för senare ikväll har jag och Frida blivit bjudna på lite mat av William och Rasmus!
 
Inspo från we♥it

Kommentarer
Postat av: Elina

Jag vill också träna, men jag kan inte för jag åker på en förkylning VARJE gång jag har tränat.. Förstår inte vad det är med mig. :s Jag gymmade ett tag, men åkte på en förkylning i max 2 veckor så de va slöseri med pengar då..

Svar: åh jag med, blir aldrig riktigt frisk vilket är sjukt jobbigt :( men försöker så gott jag kan när jag inte har ont i halsen eller har feber..
Karolina

2013-02-24 @ 12:28:14
URL: http://pinksbabykin.blogg.se
Postat av: alva

vad är pilates? hur gammal är du och går du i någon "sport" eller fritidaktivitet"?? :D;)

Svar: det är en träningsform som kombinerar styrketräning, stretch och yoga :) nej det gör jag inte!
Karolina

2013-02-24 @ 17:41:27
Postat av: Emelie

Åh, pilates är en så himla bra träningsform! Och det där med att det tar fyra veckor för en själv att se resultat, åtta för nära och kära och tolv för resten är grymt peppande. Håller på och testar om det fungerar just nu, haha! :)

2013-02-25 @ 00:33:11
URL: http://emeliesgallery.blogg.se
Postat av: Alma

Min mamma har ett eget företag där hon har pilates kurser, både i borås och i sandared, du kan kolla det här -> boraspilatescenter.se :)

2013-02-25 @ 16:22:19
URL: http://almaemelia.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0