Ofrivillig paus

Som ni kanske har märkt så har bloggen stått tom nu de senaste dagarna och ska jag vara ärlig så är det så att skolan tar upp så mycket tid vilket gör att jag måste prioritera den före bloggen (även om det inte är det jag allra helst vill). Går väldigt långa dagar i skolan, kommer hem är supertrött och har massa plugg samt ingen inspiration till vad jag skall blogga om, vilket resulterar att jag ofta skriver om samma saker.. Känns som jag har tappat det lite och sedan så fotar jag inte alls lika mycket längre som jag gjorde innan. Nu på lovet har jag bara försökt att ta det lugnt och inte känna att jag 'måste' göra saker så det är också en anledning, har varit med mina vänner osv.
 
Fick en kommentar här om dagen hur jag kan förbättra min blogg (vad ni vill se här på bloggen) och jag skulle gärna höra åsikter från fler av er läsare/besökare, så vill ni göra mig en liten tjänst så skriv gärna en liten kommentar vad ni vill se så skall jag försöka göra så gott jag kan!
Instagram @karolinaar

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Skulle vara skitkul med mer outfits! :)

2013-11-02 @ 23:13:49
URL: http://lovisabengtssonn.blogg.se
Postat av: :)

Det skulle vara kul med fler outfits, modecollage och tips på olika saker. Jag förstår att du har mycket just nu, men det blir ändå roligare med få bra inlägg än flera "onödiga" :)

2013-11-03 @ 10:40:28
Postat av: Victoria

Tycker du är sjukt duktig på att skapa outfits, mer sånt! :D

2013-11-03 @ 12:52:50
URL: http://victoriaaahhh.blogg.se
Postat av: Linnea

Outfits är alltid kul att se, och att läsa om vardagen är kul också. Sen kan du tipsa om olika hemsidor/musik/kläder, alltså bara tipsa om olika saker! :)

2013-11-03 @ 15:03:12
URL: http://www.goldn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0