Presenter // familjen

Fick bland annat ett par låga svarta UGGs & denna scarfen/sjalen av familjen i onsdags. Hade inte önskat mig något speciellt men har pratat en hel del om de här sakerna så det blev ju perfekt! Är nöjd iallafall :) ikväll ska jag och tjejerna ut igen tror jag och imorgon är det släktkalas som gäller, sedan kommer jag nog få ägna resten av tiden till plugg i helgen. Hoppas ni alla har en fin fredag!! xx

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag ska äntligen få mina första primeboots, jag har velat ha dem i ca 1 och ett halvt år! Nu har pappa äntligen gått med på att köpa ett par till mig ( Jag har tänkt köpa de bruna mellanhöga eftersom att det är mina första par) men jag undrar.. Har primeboots börjat bli lite ute? Jag ser att bloggare börjar att blogga om nya slags skor så som dem där forentini + baker skorna!? Och så ser jag att en del börjar att sälja sina primes... Jag menar e det värt det nu, eller e det försent? :/

2013-10-11 @ 18:24:30
Postat av: Majsan

såå mysiga! Vill också ha ett par! <3

2013-10-12 @ 21:07:39
URL: http://eey.blogg.se
Postat av: Poyan

Hej!
Hoppas allt är väl med dig.
Hittade inget annat sätt att kontakta dig på men mitt namn är Poyan Khoshnevis, kommunikationsansvarig för JoinAt Sweden. Just nu utvecklas den sociala appen JoinAt som vid sin lansering i vinter förväntas slå igenom stort. Vi har redan fått bekräftat intresse för appen på en internationell nivå. Vid lansering kommer JoinAt marknadsföras i hela Norden såväl som USA och England men alltid med Sverige som basis.
Vi skulle vilja samarbeta med dig då vi tror att du är en resurs för oss med en oerhört populär och givande blogg. Det vi behöver få ut genom samarbetet är ett eller flera intressanta inlägg om appen för att bygga understöd till vår övriga annonsmarknadsföring.

Du kommer förstås vara en av de första att prova appen innan lansering och få mer info om den specifikt längre fram.
Det blir en viktig del av vår publicitet i Sverige, då vi når ut till många människor, men samtidigt till dig som bloggare.

Vi skulle vilja ha lite information om din blogg:
Vilken målgrupp riktas din blogg mot först och främst?
Hur många läsare har du i veckan, alternativt månaden? Både unika och icke unika?

Ser fram emot ditt svar och ett eventuellt och givande samarbete i framtiden. Svara gärna till min mail.

Med Vänliga Hälsningar,

Poyan Khoshnevis
Kommunikationsansvarig

JoinAt Sweden
Mobil: 0768565866

Email: Poyan.Khoshnevis@JoinatApp.com

www.joinatapp.com

Svar: Vad är det för slags app & vad är syftet? Maila mig gärna på karolina.blogg@hotmail.com ifall ni fortfarande är intresserade :)
Karolina

2013-10-12 @ 22:25:29
Postat av: sannas rum

Jättefina presenter ju :)

2013-10-13 @ 15:33:14
URL: http://sannasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0