Q/A #7

vart är jeansen ifrån och vilken storlek?? 
snälla svara , älskar dom :)))
Svar: de är köpta på JC från märket crocker :) jag har 25/32 på mina men de är lite för långa så får vika upp dem!
 
vad har du för typsnitt i rubriken? :D ääälskkar din blogg! favoriten
Svar: Osäker på namnet, men kolla google webfonts!
 
varför lägger du inte upp min kommentar?
Svar: måste godkänna alla kommentarer innan de visas och har inte så mycket tid till bloggen längre vilket gör att det kan ta lite extra tid innan de kommer upp
 
Vart är din halsduk ifrån? otroligt fin!
Svar: från h&m, köpte den förra året tror jag!!
 
Skulle gärna vilja att du svarar på denna fråga och inte blir irriterad, för du vill ju att läsare ska ställa frågor de undrar över? Jag tror att i många läsares huvuden så ploppar det upp samma ide som i min! Hur har du råd till alla dina sjuukt dyra kläder? Du köper ju typ kläder hela tiden, hur har du råd människa? Hoppas inte du tog detta allt för personligt för jag älskar din stil men hur får du liksom ihop det där med shopping och sånt? :)
Svar: Jag vill absolut inte låta dryg eller kaxig nu då utan skall bara försöka förklara! :) för det första så köper jag inte kläder exakt hela tiden och för det andra så gäller ju att prioritera och välja vad man vill lägga sina pengar på. Om man äter ute ofta t ex. så går det ju åt pengar vilket gör att man har mindre pengar kvar till andra saker. Jag vill inte påstå att jag BARA köper "dyra" saker, beror ju helt på hur du definierar dyrt. Du kanske har fått lite fel uppfattning eftersom du säger att alla mina kläder är sjuukt dyra, det händer ju att jag köper lite dyrare saker emellanåt men kan lika gärna köpa saker på gina, h&m osv.. blandar rätt mycket och sedan köper man ju saker som man tycker är fina & gillar, eller hur? Om man väljer att köpa något som är lite "dyrare" så blir det ju att man inte kan köpa lika mycket vilket är rätt logiskt och det är ju upp till var och en hur man vill göra! Om det är något jag verkligen vill ha som kostar lite mer så sparar jag till det. Gör t ex. lite "småjobb" som bloggdesigner, fotojobb och sedan lägger jag faktiskt undan en summa pengar varje månad på ett sparkonto där jag kan ta ifall det "krisar" eller där jag sparar till något speciellt. Som sagt, det gäller att prioritera det man vill ha & vad man vill lägga sina pengar på!
 
Heter dom monday & friday? :)
Svar: Nej de heter amanda & frida egentligen :)
 
Gud vad fin toppen är ! (: får man fråga vilken storlek du har?
Svar: Har S på denna, de är rätt så små i storlekarna har jag hört dock:)
 

Kommentarer
Postat av: karin

Hejhej! Jag frågade http://fannypersson.se/ vad hennes rubrik hette, men hon bad mig fråga dig.. Så, vad heter det typsnittet hehe? :) Älskar det!

Svar: Åh det var så längesedan jag gjorde hennes design, men den är från google webfonts så kolla gärna där! :)
Karolina

2013-10-08 @ 13:48:06
URL: http://karinwingqviist.blogg.se
Postat av: Elin

Ja, jag förstår det! Dock kanske du kommer i samma klass som någon av dem iallafall:) Jo men eller hur, känner så också. Kan ju inte ta någon praktisk linje jag inte vill gå bara för att inte behöva mycket plugg liksom, det är ju inte så smart heller. Aaah herregud fattar inte hur man orkar så mycket matte, fy!!

2013-10-08 @ 17:28:45
URL: http://elinisabella.webblogg.se
Postat av: karin

Okej tack så mycket! En annan fråga (tänker mig att du är duktig på design haha) jag har försökt ändra färgen på rubriken hur länge som helst, lyckats ändra då man klickar in på ett speciellt inlägg men färgen vägrar ändras på framsidan fastän jag klickat in "00000" där man ska, undrar om det är något i kodmallen som ska ändras.. Vet du något som kan vara fel? Förlåt om jag frågar om hjälp så mycket, hehe! :)

Svar: Om du har rubriken som en länk får du ta bort det i kodmallen bara :)
Karolina

2013-10-08 @ 17:57:30
URL: http://karinwingqviist.blogg.se
Postat av: Elin

Åh tack!! Ja absolut, kommentera ditt nummer så tar jag bort kommentaren sen!:)

2013-10-08 @ 18:42:00
URL: http://elinisabella.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0