KÖPA DESIGN

Gör designer från 180:-/st→ och headers för 70:-/st→ . Här i portfolion kan ni se de flesta designer jag har gjort. Kan göra i annan "stil" än vad jag har på min blogg och även här i portfolion om så önskas. Gör endast designer till blogg.se/webblogg.se.

→ Om du är helt säker på att du vill ha en design av mig så skickar du iväg ett litet mail till karolina.blogg(at)hotmail.com. Det går ej att dra sig ur när jag väl har börjat med designen eftersom det tar sin tid. Mailet ska innehålla:
» En fungerande länk till din blogg.
» En så detaljerad beskrivning som möjligt på hur du önskar att få din design, ju mer detaljerat desto bättre.
» Ev. bilder du vill ha i designen och vart de ska vara. Helst högupplösta bilder så att de inte blir pixliga.
» Gärna en uppritad skiss (på t ex ett papper) så att jag får en ännu tydligare uppfattning vad du vill ha.

→ Sedan börjar jag att göra designen på en testblogg, under tiden kan det vara bra att ha "snabb" kontakt, dvs  jag vill att du kollar din mail ofta ifall det skulle vara några problem osv eller ifall det skulle behövas ändra på vissa grejer eller liknande.

→ Jag är väldigt noggrann, så räkna inte med att den blir klar på några timmar, det kan ta någon dag beroende på hur avancerad den är men även på hur mycket jag har att göra. ifall jag har mycket ledig tid så kan det även gå snabbt! Helt beroende på villkoren

→ När designen sedan är klar hoppas vi att allt är som du har önskat - ändrar dock bara smågrejer, om det önskas för mycket nytt när den är klar tillkommer kostnad. Du sätter då in pengarna på mitt konto (mailar kontonummer och andra viktiga uppgifter) och när jag ser att pengarna är inne så sätter jag in designen åt dig. Du får byta lösenord efter.

→ Två enkla saker också: det är förbjudet att ge/sälja vidare designen till någon och designlänken får ej tas bort då jag har lagt ner mycket tid på designen och det är jag som står för grunden.

Ex. på grejer som en design kan innehålla:
· Header & bakgrund
· Profilbild & presentation
· Vanlig meny
· Två sidomenyer
· Dropdownmeny
· (Unika) Bloglovin', rss & kontakt ikoner
· Signatur efter inlägg
· Regler över kommentarsfältet
· Skugga/ram bakom runt bloggen
· Bildlänkar i menyn


Headers

TILLBAKADesigner


Designer:
 


Kodning (allt förutom headern):


Utlottningar:

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0